Laser

Nimeni nu își dorește chirurgie, dar atunci când este necesar laserul te scapă de toate neplăcerile generate de bisturiu.

Laser EPIC™ X produs de Biolase, nr. 1 în calitatea laserelor din lume, reprezintă cea mai bună soluție pentru tratamentele estetice de albire. Se pot albi chiar și până la 6 nuanțe într-un timp foarte scurt, fără complicațiile altor moduri de albire.

     √ Rapid

Albirea laser se efectuează în doar 20 de minute, ceea ce îți permite să te întorci la programul tău fără să fii nevoit să porți alte dispozitive.

     √ Eficient

Uită de anii în care ai avut pete sau dinți galbeni; acum este momentul să faci o schimbare. Laserul sporește eficiența substanțelor ce se aplică pe dinți pentru albire prin creșterea permeabilității acestora.

     √ Ușor

Prin tehnologia laser de la BioLase, albirea se realizează ușor și fără durere. De aceea, este un motiv bun de a alege să-ți strălucească zâmbetul.

     √ Vizibil

Rezultatele vizibile vor apărea imediat după procedură. Te poți bucura imediat de zâmbetul tău proaspăt înnoit.

     √ Profesionist

Albirea cu laser se poate face doar de un specialist în estetică (medic specialist ortodont cu certificare în terapia cu laser) sub atenta supraveghere a acestuia.

 

De ce folosim laserul Epic X?

  1. Pentru că ne pasă de pacienții noștri și vrem ceea ce este mai bun în materie de confort pentru ei.
  2. Pentru că astfel nu va sângera.
  3. Se va vindeca mai repede și rezultatele vor fi mai bune.
  4. Pentru că iubim ceea ce ne spun pacienții la final:

 

„NU AM CREZUT CĂ POATE FI AȘA DE BINE ȘI UȘOR.”

 

Cum funcționează și cât de sigur este acest tip de laser?

Principiul după care laserul funcționează este acela al emiterii luminii într-un loc foarte precis, cu doza riguros reglementată, foarte atent distribuită pe țesutul pe care îți dorești să fie activ. De asemenea, atunci când lumina este distribuită pe o zonă mai mare, efectul este acela de a produce căldură terapeutică în profunzimea țesuturilor grăbind astfel vindecarea. SIMPLU, RAPID și SIGUR!