Avantaje

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI

Ce câștigi?

    Noi nu doar practicăm ortodontia, ci și iubim această artă medicală; de aceea ne ocupăm exclusiv de îndreptatul zâmbetelor.

   Ne interesează să zâmbești frumos, dar și sănătos. În felul acesta, toate consultațiile noastre încep prin evaluarea atentă a sănătății generale, a capului și gâtului și a întregii cavități orale.

   Urmărim de la început până la realizare întreaga estetică facială și a zâmbetului tău.

   Ne adresăm atât copiilor, adolescenților, cât și adulților.

   Apreciem punctualitatea. Pentru că avem cu toții mare nevoie de timp, promitem că dacă la noi ești nevoit să aștepți mai mult de 15 minute, nu mai plătești nimic.

   Îți dorești să îndrepți dinții dar îți e teamă de durere? Ce bine! La noi asta nu va fi o problemă. Folosim cele mai performante arcuri (sârmulițe) activate de căldura obrajilor tăi la care adăugam efectul biostimulării laserului. Vei uita de aparat!

   Oferim o varietate de posibilități de tratament, inclusiv brackeți linguali, autoligaturați, invisalign.

   Acordăm atenție detaliilor (folosim mănuși de nitril pentru cei alergici, brackeți nichel free etc.).

   Vrem pentru fiecare pacient rezultate excepționale. Pentru aceasta folosim doar materiale și instrumentar premium.

   Din orice loc poți ajunge ușor la noi, pentru că ne găsești chiar în centru (vezi secțiunea Contact).

Ce pierzi?

   Pierzi ocazia de a fi înțeles corect și de a înțelege procesul tratamentului, pentru că la fiecare etapă vom discuta și analiza împreună.

   Pierzi oportunitatea unui preț clar de la început, imediat după investigații; fără nimic în plus pe parcurs față de ce am stabilit.

   Pierzi o valorificare atentă a timpului tău. Indiferent de cât timp va fi nevoie, ne luăm tot timpul necesar pentru a-ți oferi ceea ce ai nevoie cu adevărat.

   Pierzi ocazia de a vedea că suntem eficienți. Schimbările le vei vedea încă de la primele întâlniri.

   Pierzi o colaborare cu oameni care, deși nu ating perfecțiunea, sunt mereu în căutarea ei.

   Pierzi șansa de a te simți în siguranță. Când vei începe tratamentul vei ști că ești în siguranță pentru că totul va merge după planul stabilit cu atenție la început.

   Pierzi ocazia de a fi tratat cu onestitate. Chiar dacă nu-ți place ce vei auzi și cu riscul de a te pierde ca pacient, poți avea încredere că sfatul nostru medical va fi tot timpul adecvat situației.

   Pierzi consultații la care te vei simți relaxat, pentru că suntem prietenoși, tineri și dedicați.

   Pierzi posibilitatea de a fi încântat de modul cum ești tratat.Tratamentul te are pe tine și nevoile tale în centru. Scopul nu este doar să fii mulțumit, ci încântat!

   Pierzi șansa de a intra în clubul Wise, care are pe viață parte de oferte unice și cele mai bune recomandări în stomatologie.

   Pierzi ocazia de a fi în centrul atenței. Pentru că fiecare din noi este special și diferit, la fel te vom trata și noi. Fiecare pacient are nevoie de un anume tip de aparat. La noi se regăsesc toate.

Vei vedea cât de repede se pot rezolva lucrurile pe care ți le dorești. Doar lasă-te în mâna unui profesionist.